Interieuradvies Totaal Nieuw

In de Woonkamer, Woonkeuken, Hal, Slaap en werkkamer worden kleuren en materialen gebruikt vanuit eenzelfde materialenbord.
Deze eenheid geeft heel veel rust en warmte. En hierdoor oogt de gehele basis direct helemaal af.

Het was heel gaaf om met een roze tint een stoer en stijlvol interieur te creëren. In combinatie met de stoere eik houten vloer, stalen deuren, donkere kozijnen en stoere kasten op maat wordt het een heel fijn geheel.

De vrijstaande woning uit Westervoort is nieuw gekocht en wordt geheel verbouwd en vernieuwd. Een aantal blijvende meubelen hebben een mooie plek gekregen in combinatie met de nieuwe meubelen en accessoires.

In Maart 2020 verwachten we het geheel te mogen bezichtigen. Voor dit advies mochten wij het totaal advies verzorgen voor de gehele woning.

Ben jij ook benieuwd wat dit advies in 3D voor jouw kan betekenen? Maak vrijblijvend een wensgesprek dan bespreken wij jouw persoonlijke wensen.

Interieuradvies nodig?

Heb je interieuradvies nodig voor je huidige woning, nieuwbouwwoning of bedrijfspand?

Bekijk onze adviestypes en maak een afspraak voor een wensgesprek

Adviestypes

Meer informatie nodig?

Donec commodo dictum mattis. Morbi semper finibus nisl in egestas. Praesent vitae justo at ante consectetur molestie. Sed dui felis, consequat ac efficitur eget, euismod dapibus nunc.

Neem contact op!
© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.