MEERDERE SQUARES OP ÉÉN FOTO

Je kent de squares van FotoCadeau wellicht al van onze eerdere blogs, De Hexagon was eerst mijn persoonlijke favoriet!

Nu kun je er ook voor kiezen bij Fotocadeau om één persoonlijke of waardevolle foto op meerdere squares te laten afdrukken. Dit geeft een extra speciaal effect aan je foto. Hiermee creëer je extra de aandacht voor jou gekozen foto/kunstwerk. Dit geeft op de muur een net zo speels en persoonlijk effect als de Hexagon, maar je gekozen foto wordt groter getoond op de muur.

Je kunt zelf kiezen voor het aantal squares waarop je jouw foto op wilt drukken. Zodra je op de website de foto in de winkelwagen toevoegt laat die direct het resultaat zien. Zo kun je gemakkelijk spelen met de maat en grootte.

Een persoonlijk stuk aan de muur zorgt snel voor een fijn thuis gevoel, Doordat je ook direct met de kleuren van de foto kan spelen voeg je een uniek stuk toe aan je interieur voor een fijne prijs.

Het kan gaan om een persoonlijke foto, een vakantiefoto van de natuur, maar ook van een kunstwerk.

Zelf heb ik gekozen voor een prachtige foto van een droogboeket van @ Mookstories. Een foto met kleuren en materialen waar ik echt blij van wordt en graag cadeau geef.

Persoonlijke foto’s van de kinderen hadden wij al de muren mee vol, waardoor ik nu op zoek ging naar iets persoonlijks, met kleuren die passen bij de ruimte die ik wou aankleden.

Bestel nu met onze kortingscode MP50 met maar liefst 50% korting!

  • Inclusief plak strips als ophangsysteem: geen gaten in de muur
  • Makkelijk te monteren en schadevrij te verwijderen
  • Laat jouw fotomuur meegroeien met jouw belevenissen


© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.