Interieurontwerper Gwenda

Ik ben Gwenda van Mierlo, 31 jaar en woon met mijn man en drie kinderen in Huissen.

Met mijn liefde en passie voor kleur en materiaal, heb ik als interieuradviseur en ontwerpster Woningwens in 2014 opgericht in Arnhem. Tijdens mijn vierjarige opleiding Styling & Design voor interieuradviseur, etaleur en manager stylist heb ik me hierin professioneel geschoold en ben ik doorgestudeerd tot interieurontwerper en projectbegeleider.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn perfectionisme, openheid en betrokkenheid. Typerend voor mijn eigen stijl is om eenheid, persoonlijkheid en warmte te brengen. Een tijdloze basis vind ik hierbij belangrijk. Dit doe ik door op zoek te gaan naar passende oplossingen voor de wensen van de bewoners. Wensen die erg divers zijn maar voor ons leidend zijn voor ieder advies!

Ik probeer mij zo goed mogelijk in te leven in jouw Woningwensen. Er zijn zoveel mensen, zoveel karakters, zoveel wensen. Mijn passie voor dit vak en oog voor detail helpt mij om door te krijgen wat bij iemand past en hoe ik deze verschillende wensen kan vertalen naar een helder en inspirerend interieuradvies.

Ik vind het geweldig om een mix te creëren tussen oud en nieuw en de verschillende interieurtrends, van klassiek tot modern. Een inrichting moet niet alleen mooi zijn, er moet ook geleefd kunnen worden.

Ik krijg er energie van om samen met jou toe te werken naar het ontwerp dat volledig bij je past. En ik geniet iedere dag intens van het werk dat ik met Woningwens mag realiseren.

Ik kom graag vrijblijvend bij jou langs voor een wensgesprek om elkaar zo beter te leren kennen, want met een interieuradvies stap je echt samen een mooi avontuur in,  Thuiskomen moet als een warm bad voelen. Als je interieur aansluit bij wie je bent en in die zin “spreekt”, heeft je woning een stimulerend effect op jou en de mensen met wie je samen woont.

Mijn belangrijkste wens voor Woningwens is dan ook om te zorgen dat voor iedereen thuiskomen voelt als ontspanning.

© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.