Over Kevin

Ik ben Kevin van Mierlo, 32 jaar en woon met Gwenda en onze 3 kinderen in Huissen.

Inmiddels +/-10 jaar ervaring in de verkoop/sales, waar ook mijn passie ligt. In juli 2022 ben ik gestart met mijn werkzaamheden als Projectmanager bij Woningwens. Met name gericht op de B2B projecten. Door mijn ervaringen bij mijn andere werkgever als Inside Sales Medewerker, Project Co├Ârdinator en Hoofd Verkoop Binnendienst is mijn doel om bij Woningwens projecten en processen op de achtergrond naar wens te laten verlopen. Mijn werkdag bij Woningwens is momenteel een woensdag, waarbij ik mijn ervaringen goed kan gebruiken om samen met Gwen Woningwens naar een hoger level te tillen.

Ik ben zelf iemand die graag het uiterste uit mezelf haalt, maar dit ook meeneemt in de projecten en de processen waar ik bij betrokken ben.

Geïnspireerd door Gwen ben ik sinds wij samen zijn steeds meer interesse gaan tonen in interieur en wat er bereikt kan worden door een perfecte sfeer in een woning. De energie die je krijgt zodra je een woning in stapt waar nagedacht is over de indeling en interieur kan ik dan ook alleen omschrijven als positieve energie! Het samen werken bij Woningwens ervaar ik dan ook als een bonus, waar wij samen enorm van kunnen genieten.

© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.