Over Gwenda

Werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn perfectionisme, openheid en betrokkenheid. Ik probeer mij zo goed mogelijk in te leven in jou Woningwensen.

Wensgesprek aanvragen

Over Gwenda

Mijn naam is Gwenda van Mierlo,

Met mijn liefde en passie voor kleur en materiaal, heb ik als interieuradviseur en ontwerpster Woningwens opgericht in 2014.

Met de opleiding Styling & Design voor Interieuradviseur, Etaleur en Manager Stylist heb ik me hierin ook professioneel geschoold.

Inmiddels ben ik vanuit Arnhem verhuist naar Huissen, ben ik getrouwd en moeder geworden van een dochter (4) en twee zoons (1).

Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn perfectionisme, openheid en betrokkenheid. Typerend voor mijn eigen stijl is om eenheid, persoonlijkheid en warmte te brengen. Een tijdloze basis vindt ik hierbij belangrijk.

Ik probeer mij zo goed mogelijk in te leven in jou Woningwensen. Er zijn zoveel mensen, zoveel karakters, zoveel wensen.
Mijn passie voor dit vak en oog voor detail helpt mij om door te krijgen wat bij iemand past en hoe ik deze verschillende wensen kan vertalen naar een helder en inspirerend interieuradvies.

Ik vind het geweldig om een mix te creëren tussen oud en nieuw en de verschillende interieurtrends, van klassiek tot modern. Een inrichting moet niet alleen mooi zijn, er moet ook geleefd kunnen worden.

Ik krijg er energie van om samen met jou toe te werken naar het ontwerp dat volledig bij je past. En ik geniet iedere dag intens van het werk dat ik met Woningwens mag realiseren.

Ik kom graag vrijblijvend bij jou langs voor een wensgesprek om elkaar zo beter te leren kennen, want met een interieuradvies stap je echt samen een mooi avontuur in.

Instagram Woningwens
Logo bloem

Wensgesprek

Bij een wensgesprek bespreken we alle mogelijkheden tot jullie nieuwe inrichting.

Wensgesprek
© Woningwens Interieurbureau 2020 Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie door Pixel Creation