slider-img

Waalsprong Lent – Japandi Stijl

Eindresultaat van deze fijne woning in de historische tuinen van de Waalsprong Lent met een Japandi Stijl.

In de nieuwbouwwijk Historische Tuin in het zuidelijke deel van de Waalsprong en in het nieuwe stadsdeel van Nijmegen heeft Woningwens deze schitterende woning mogen inrichten.

Japandi, ook bekend als Japans minimalisme. Een mix van de Japanse en Scandinavische cultuur waarbij natuur, vakmanschap en functionaliteit centraal staan. De strakke lijnen, de neutrale tinten die in dit project zijn gebruikt in combinatie met de opgeruimde ruimtes bieden dan ook een lust voor het oog.

In de Japandi stijl is hout van essentieel belang, dit vindt je terug in onder andere de wandpanelen van Lijn-M en de salontafel met een prachtig marmeren blad. Ook de eettafel met de Deens ovaal eiken tafelblad, met verjongde rand van tafels99 sluit prachtig aan in deze stijl.

 

INTERIEURADVIES

Woningwens helpt je bij het visualiseren van een nieuwe indeling van jullie woning. Met een 3D-ontwerp komt jouw idee helemaal tot leven! Je krijgt met ons advies een kijkje in de toekomst, wat het nemen van weloverwogen beslissingen makkelijker maakt. Met de begeleiding van ontwerp tot realisatie.

Interieuradvies

Interieuradvies nodig?

Heb je interieuradvies nodig voor je huidige woning, nieuwbouwwoning of bedrijfspand?

Bekijk onze adviestypes en maak een afspraak voor een wensgesprek

Adviestypes
© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.