slider-img

Vrijstaande Villa Wehl

Project in uitvoering

Voor deze prachtige vrijstaande Villa in Wehl zijn we bezig met een geheel interieurplan voor de gehele woning. De eigenaar van de woning bouwt deze woning zelf.

We zijn vroeg in de bouw uitgenodigd om mee te kijken met de indeling voor alle ruimtes. Zodat het verlichting en elektra plan in een technische tekening op tijd zichtbaar werd.

Nu zijn we bezig met het verder uitwerken van het geheel, zodat er een geheel plan komt voor de kleuren/ materialen meubelen en de armaturen. Ook voor de slaapkamers en badkamer.

Zo blij wordt ik van deze opdracht met een geweldige architectuur en interieur. Heel benieuwd naar het totale resultaat.

Binnenkort meer over het advies.

” Het boerenerf, clusterbebouwing rond een inrit, is als inspiratie genomen en omgekeerd toegepast. Op deze manier wordt het erf juist groen, in plaats dat er rondom het erf verharding groen ligt.

Het ensemble bestaat uit een hoofdwoning met een schuur, aaneengeregen door stalen portalen die een verbindende functie hebben, maar ook de massa optisch vergroten om beter aan te sluiten met de grote schaal van het landschap. ”

© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.