slider-img

Van Landhuis naar nóg fijner wonen

Ons fijne landhuis moest worden gesloopt! Een nieuwbouw woning met totaal andere indeling kwam op ons pad. Wij hebben Gwenda met haar bedrijf Woningwens als tip gekregen. En wat zijn wij blij dat we jou hiervoor hebben ingeschakeld. Wij konden jou tijdens het gehele project (een jaar lang) altijd benaderen met onze vragen en je hebt er een nóg fijner huis van gemaakt dan ons vorige droomhuis! Hoe jij de oude eiken houtenbalken hebt kunnen behouden met de aannemer is fantastisch! Dankjewel voor je creativiteit en inzet.

- Fam Bijster -

Logo bloem

Interieuradvies Vrijstaande woning Arnhem

Wat een feestje was dit interieuradvies! 

Woningwens heeft voor deze vrijstaande woning in Arnhem een Compleet Interieuradvies mogen ontwerpen.

Een jaar geleden gestart bij het lichtplan en elektraplan voor de woning vanaf de plattegrond. Dit in samenwerking met een aannemer en architect. 

Inmiddels is de gehele woning klaar en worden de laatste details en accessoires nog gekocht. Eind deze maand gaan we de gehele woning fotograferen. 

De belangrijkste Woningwens was om een sfeervolle woonkamer & leefkeuken te creëren. Met een vriendelijke moderne vormgeving en een mix van verschillende stijlen. In dit geval gekozen voor een landelijk, naturel, warm, modern & een tikkeltje industrieel. Een persoonlijk interieur met een mooi verhaal! De oud eiken houten balken komen uit het ouderlijk huis.  Het geheel moest een frisse stoere maar ook warme uitstraling krijgen waarin het gezin zich weer helemaal thuis zou voelen. De vloer geeft een prachtige verbinding tussen alle verschillende stijlen en elementen. 

Van een prachtig oud landhuis een thuis maken in een nieuwbouwwoning te Arnhem. Het was een hele uitdaging, maar het is gelukt!

Bij deze alvast een eerste inkijk! 

Interieuradvies nodig?

Heb je interieuradvies nodig voor je huidige woning, nieuwbouwwoning of bedrijfspand?

Bekijk onze adviestypes en maak een afspraak voor een wensgesprek

Adviestypes

Vrijblijvend wensgesprek

Bij een wensgesprek bespreken we alle mogelijkheden tot jullie nieuwe interieur. Een interieur moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Met veel aandacht voor verlichting, materialen, details en de juiste verhoudingen zoeken wij samen naar het perfecte samenspel in ieder ontwerp. Wat zorgt voor een verrassend resultaat.

Wensgesprek aanvragen
© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.