slider-img

Van Landhuis naar nóg fijner wonen

Ons fijne landhuis moest worden gesloopt! Een nieuwbouw woning met totaal andere indeling kwam op ons pad. Wij hebben Gwenda met haar bedrijf Woningwens als tip gekregen. En wat zijn wij blij dat we jou hiervoor hebben ingeschakeld. Wij konden jou tijdens het gehele project (een jaar lang) altijd benaderen met onze vragen en je hebt er een nóg fijner huis van gemaakt dan ons vorige droomhuis! Hoe jij de oude eiken houtenbalken hebt kunnen behouden met de aannemer is fantastisch! Dankjewel voor je creativiteit en inzet.
- Fam Bijster -

Logo bloem

Vrijstaande woning Arnhem

Wat een feestje was dit advies! 

Voor de gehele woning een interieuradvies compleet mogen ontwerpen.
Een jaar geleden begonnen bij het lichtplan en elektraplan voor de woning vanaf de plattegrond, samen met een aannemer en architect. 

Inmiddels is de gehele woning klaar en worden de laatste details en accessoires nog gekocht. Eind deze maand gaan we de gehele woning fotograferen. 

De belangrijkste Woningwens, was om een sfeervolle woonkamer & leefkeuken te creëren. Met een vriendelijke moderne vormgeving en een mix van verschillende stijlen. (landelijk, naturel, warm, modern & een tikkeltje industrieel). Een persoonlijk interieur met een mooi verhaal! De oud eiken houten balken komen uit het ouderlijk huis, afkomstig uit hun landhuis die helaas gesloopt moest gaan worden.  Het geheel moest een frisse stoere maar ook warme uitstraling krijgen waarin het gezin zich weer helemaal thuis zou voelen. De vloer geeft een prachtige verbinding tussen alle verschillende stijlen en elementen. 

Van een prachtig oud landhuis een thuis maken in een nieuwbouwwoning te Arnhem. Het was een hele uitdaging, maar het is gelukt!

Bij deze alvast een eerste inkijk! 

Hulp nodig?

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Bekijk de documentatie

Vrijblijvend wensgesprek

Bij een wensgesprek bespreken we alle mogelijkheden tot jullie nieuwe inrichting. Een inrichting moet niet alleen mooi zijn, er moet ook geleefd kunnen worden. Daar help ik je graag bij.

Wensgesprek aanvragen
© Woningwens Interieurbureau 2020 Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie door Pixel Creation