slider-img

Woonhuis Duiven

Voor deze prachtige vrijstaande woning in Duiven werd ik gevraagd een interieurontwerp te maken voor woonkamer en entree op de benedenverdieping. Om de zitkamer met de huidige eetkamer en keuken te verbinden in een landelijke stijl.

Ook een schilder advies voor het schilderwerk van de buitenkant van de woning.

Er is een geheel nieuwe indeling ontworpen en geheel op advies gerealiseerd. De belangrijkste Woningwens was om de zithoek naar buiten te richting. Een eenheid te creƫren met de keuken en hal.

Een kleur, materiaal en meubeladvies zijn afgenomen voor het geheel.

Met prachtige nieuwe gordijnen, banken en deuren werd het geheel helemaal af. Het tv meubel is wit gemaakt om meer contrast en licht te krijgen tussen de verschillende houtsoorten.

Voor
Na
© Woningwens Interieurbureau 2020 Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie door Pixel Creation