Interieuradvies

Interieuradvies

Ben je toe aan een nieuwe indeling van je woonkamer of is jullie badkamer toe aan een make-over? Waar plaats je de nieuwe keuken en in welke opstelling? Is die verbouwing de investering waard? Weet je niet waar je moet beginnen en heb je al helemaal geen idee hoe dat er dan uit zou kunnen komen te zien?
Woningwens helpt je bij het visualiseren van een nieuwe indeling van jullie woning. Met een 3D-ontwerp komt jouw idee helemaal tot leven! Je krijgt met ons advies een kijkje in de toekomst, wat het nemen van weloverwogen beslissingen makkelijker maakt. Met de begeleiding van ontwerp tot realisatie.

Gesprek aanvragen

Interieuradvies van Woningwens

Weten wie jij bent of waar jouw bedrijf voor staat is de basis van mijn interieuradvies. Daarom gaat er aan elk totaaladvies of deeladvies een wensgesprek vooraf. In dit gesprek bespreken we samen alle wensen en eisen om een goed beeld te krijgen voor de realisatie van het eindontwerp.

Deze wensen vertaal ik naar een helder en inspirerend advies compleet met een plan van aanpak. In mijn interieuradvies houd ik rekening met uitstraling en functionaliteit van de ruimte.

Ook voor een doordacht verbouwingsontwerp voor bijvoorbeeld een aanbouw of een inpandige verbouwing help ik je graag.  Eventueel aangevuld met een interieur-, keuken- of badkamerontwerp, kleuradvies en/of lichtplan.

Kenmerkend voor een totaaladvies van Woningwens;

  • Inspirerend
  • Onderscheidend
  • Functioneel
  • Praktisch
  • Sfeervol
  • Kleurrijk
  • Vernieuwend

Succesvol wonen

Een goede indeling is belangrijker dan je misschien denkt. Als interieurvormgever houd ik, behalve met de Woningwensen, bij de indeling ook direct rekening met het gebruik van de diverse ruimten.

Om je een goede indruk te geven hoe de nieuwe indeling wordt, werk ik een indelingsadvies uit op plattegrond. Vindt je het lastig om vanuit de plattegrond een beeld te vormen hoe het gaat worden? Dan kan ik het ontwerp ook in 3D uitwerken. Bekijk ons portfolio voor onze 3D-ontwerpen

Bekijk portfolio

Vrijblijvend wensgesprek

Bij een wensgesprek bespreken we alle mogelijkheden tot jullie nieuwe interieur. Een interieur moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Met veel aandacht voor verlichting, materialen, details en de juiste verhoudingen zoeken wij samen naar het perfecte samenspel in ieder ontwerp. Wat zorgt voor een verrassend resultaat.

Wensgesprek aanvragen
© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.