slider-img

Begane grond Wijchen

Voor het gezin dat in deze 2 onder 1 kap woning in Wijchen ging wonen mocht ik een een totaal ontwerp voor de benedenverdieping maken waarin ook de hal, de kelder, en een uitgewerkt elektra en verlichtingsplan mee genomen kon worden.

Een nieuwe (houten) keuken was een grote wens, wat een speels ontwerp is geworden in combinatie met de vtwonen Neo tegel. Ook was er de wens om hier een praktische, cement matte vloertegel voor de vloerverwarming toe te passen.

Doormiddel van grote nieuwe vloerkleden worden hier later nog warme ruimtes gecreƫerd. Na de grote verbouwing is er eerst een ontwerp gemaakt om de huidige meubels zo fijn mogelijk in te delen. Daarnaast is een plan en advies voor in de toekomst gemaakt; voor het aanschaffen van nieuwe meubels/armaturen en aankleding die het geheel helemaal naar wens maken.

Vaak zie je toch dat er bij een grote verbouwing/verhuizing, het gewenst is om een stappenplan te hebben, om in fases de nieuwe producten aan te schaffen. Ook is het vaak prettig om bij een nieuwe woning eerst de ruimte echt te voelen en te kijken of er nog extra wensen zijn.

Bij een wensgesprek bespreek ik direct alle opties en wensen met jullie om samen een helder stappenplan te maken. Dit geldt niet alleen voor het interieurplan maar ook in de fases waarin je de stappen na het advies wilt gaan doorlopen.

Een duidelijke planning geeft een hoop rust en ruimte bij alle keuzes die bij een nieuwe woning komen kijken. Ik help je hier graag bij.

© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.