slider-img

Interieuradvies Arnhem Zuid

Dit portfolio item betreft een opgeleverd project van een prachtige twee-onder-een-kapwoning in Arnhem Zuid.

De opdrachtgever heeft tijdens het wensgesprek gekozen voor een interieuradvies waarbij er meer kleur en warmte in de woning zou komen. Hierbij is de huidige keuken behouden en is er rekening gehouden met hun al nieuw aangekochte bankstel.

De benedenverdieping was al voorzien van veel en grote raampartijen. Heerlijk, want het licht valt er fijn en rijkelijk naar binnen.

Ondanks deze mooie lichtinval hadden ze door de keuzes van de vorige bewoners toch het gevoel dat het veel te somber en te donker was. Dit kwam mede door de donkere materialen, de antraciet tegelvloer, grijze beton cire muren in combinatie met de donkere schouw met steen strips.

Hoe richt je een huis in met al deze ramen? Woningwens is hierin gevraagd een compleet Interieuradvies op te leveren voor de benedenverdieping.

Om de smaak en stijl van onze opdrachtgever beter te leren kennen zijn er verschillende sfeerimpressies gemaakt en opgeleverd. Daarna hebben we drie verschillende 3D ontwerpen uitgewerkt om alle verschillende opties en keuzes te laten zien. Hieruit zijn we verder gaan werken aan dit warme eindontwerp.

Daarnaast hebben we voor hun slaapkamer en de babykamer nog een ontwerp mogen maken voor de juiste sfeer en kleur.

Al met al wederom een project waar wij trots op zijn!

Meer informatie nodig?

Donec commodo dictum mattis. Morbi semper finibus nisl in egestas. Praesent vitae justo at ante consectetur molestie. Sed dui felis, consequat ac efficitur eget, euismod dapibus nunc.

Neem contact op!

INTERIEURADVIES

Woningwens helpt je bij het visualiseren van een nieuwe indeling van jullie woning. Met een 3D-ontwerp komt jouw idee helemaal tot leven! Je krijgt met ons advies een kijkje in de toekomst, wat het nemen van weloverwogen beslissingen makkelijker maakt. Met de begeleiding van ontwerp tot realisatie.

Interieuradvies
© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.