slider-img

Project Mill – Vrijstaande woning

Onze opdrachtgever verliet hun woning voor een prachtige vrijstaande woning in Mill die ze zelf lieten bouwen. Er is gekozen voor een totaaladvies op maat. Waarbij er een helder en inspirerend advies voor begane vloer en de eerste verdieping is neergezet.

Aan de hand van een gekozen sfeerimpressies zijn wij aan de slag gegaan met het totale interieuradvies voor deze woning. De opdrachtgever heeft ons bij het bouwproces al benaderd waardoor Woningwens tijdig mee kon kijken naar de plaatsing van deuren, wanden en kozijnen. Woningwens heeft hierin de indeling, lichtplan en kleuren voor de wanden geadviseerd en bepaald.  Op basis van deze plannen en het advies werd de keuken uitgezocht en zijn er prachtige tussendeuren geplaatst om de leefkeuken echt als aparte ruimte te kunnen afsluiten.

Op de begane vloer is er ook ruimte en rekening gehouden met een fijne bijkeuken waar de was gedaan kan worden. Ook is er een kantoor en speelruimte gecreëerd.

Nadat deze fase afgerond was heeft Woningwens het advies voor de meubels, vloer, raambekleding en accessoires opgeleverd. Waarbij de eyecatchers niet ontbreken in deze prachtige woning.

 

© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.