slider-img

Interieuradvies woonkamer te Huissen

Interieuradvies vrijstaande woning te Huissen voor een gezin met 2 kinderen

Wens: We willen graag een andere indeling met meer eenheid en rust. Het moet bewoonbaar blijven, maar er mag zeker geleefd worden. Er moet een nieuwe bank komen en willen graag een andere opstelling van de meubelen. Een speelse nieuwe kinderhoek, met meer opbergruimte en rust. Opzoek naar een creatief en functioneel ontwerp van de mogelijkheden. Meer gemak en ruimte, maar het moet wel gezellig en knus blijven. Zijn benieuwd naar een hoekbank, met veel sfeer, een goed zitcomfort en meer zitruimte dan in de huidige opstelling. De houtkachel wordt veel gebruikt, eventueel een leuke nieuwe aanvulling toevoegen. Iets met de achterwand, creatieve oplossing voor het hout, nieuwe kleur voor de huidige bak. Mag nog meer een eyecatcher worden.

Uitvoering:
Een advies voor de benedenverdieping, waarbij de vloer de keuken en de openhaard al bepaald zijn. Door te kijken naar de verschillende mogelijkheden van de indeling is er een verassend ontwerp uit gekomen. Er wordt een kolom in het midden van de ruimte geplaatst met een speelhoek, zithoek, een opslag voor hout van de openhaard, en schappen richting de eettafel en ook nog mooie opbergruimte richting de woonkamer. (En dat in een kolom van 90 x 90 cm.) Ook komt er een nieuwe hoekbank in. Een combinatie van een hele landelijke woonstijl met veel robuuste elementen. De prachtige vrijstaande houthaard krijgt een extra make over, met een prachtige achterwand van tegels (passend bij de keuken.). Ook hier en daar zijn wat industriële elementen terug te zien. We hebben de bewoners ook geadviseerd in: kleur, alle meubelen, accessoires, verlichting en de raambekleding.
Een kleurpallet met een opvallende blauwe tint en vele grijstinten. Doormiddel van veel houten elementen en meubelen wordt het alsnog een heel warm en gezellig geheel.

Ook hebben we een kleuradvies gegeven voor het schilderwerk buiten en voor de indeling van de tuin. 

© Woningewens Interieurbureau

Privacybeleid Disclaimer
Website realisatie: Pixel Creation B.V.